Steven Pieneman en Moniek Hallingse naar Maxus

16 april 2014, 17:59  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
Maxus benoemt Steven Pieneman per 1 april tot Head of Digital. In zijn nieuwe functie zal Steven eindverantwoordelijk zijn voor alle digitale strategie- en communicatie adviezen van Maxus. Steven heeft ruime ervaring binnen de online media en was eerder op interim basis werkzaam als digital media strateeg bij Starcom, Digilogue, Vivaki en MindShare.
Reageer

Eigen Huis Domotica startup challenge

16 april 2014, 11:32  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
Vereniging Eigen Huis is op zoek naar kleine bedrijven die een innovatief product of dienst voor huiseigenaren hebben ontwikkeld, maar dit nog niet aan de man hebben weten te brengen. Producten die te maken hebben met zorg, veiligheid, communicatie en brand- en inbraakveiligheid. Nieuwe technologie biedt prachtige kansen om een huis leefbaarder te maken.
Reageer

Duitsland winnaar WK-poule online sportwinkels

16 april 2014, 11:31  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
Het WK-voetbal in Brazilië nadert en met een verwachte vier procent omzetsgroei plukken veel sportmerken de vruchten van de enthousiaste fans die weer nieuwe shirts, voetbalschoenen en -ballen willen. Met het toenemend aantal aankopen via online sportwinkels is eenvoudig bestellen met de tablet op de bank dè oplossing. Daarom speelde QUISMA met 15 online sportwinkels in 5 landen een eigen WK. De bekerwinnaar met de beste 'over-all tablet performance' van 87,41% is het Duitse Sportscheck.
Reageer

Lagere lonen in marketing en communicatie

16 april 2014, 11:22  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
Het gemiddelde bruto uurloon is in de marketing en communicatiesector in 2013 gedaald naar €14,90. Het jaar ervoor was het nog €15,60, een daling van 4,6%. Dat blijkt uit de derde Loonwijzer/Monsterboard Wage Index, een rapport dat inzicht geeft in loonontwikkelingen in Nederland. De tevredenheid in deze sector is het hoogst van alle sectoren. Van de 21.737 ondervraagden was 35% tevreden met het salaris en 69% is tevreden met het werk. Tegelijkertijd staat maar liefst 55% van de medewerkers open voor een nieuwe baan en zijn ook de verwachtingen voor 2014 hoog. 74% van de medewerkers verwacht volgend jaar een promotie, 58% een salarisverhoging.
Reageer

10 conceptdenkers in denktank

14 april 2014, 22:24  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
Tien conceptdenkers hebben een denktank opgericht om wereldproblemen op te lossen via een andere manier van denken. Lidewij Edelkoort, Edward de Bono, Daan Roosegaarde, Frank Tjepkema, Erik Kessels, Rob Wagemans, Piet Hein Eek, Goos Geursen, Wim Michels en Joep van Lieshout leggen wekelijks een ei om tot een creatieve oplossing te komen. Het doel is elke week een wereldprobleem op te lossen door middel van een simpel idee voor een moeilijke uitdaging. NRC Next publiceert de resultaten.
Reageer

Het Financieele Dagblad en IPNederland beklinken samenwerking

4 april 2014, 12:53  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
Het Financieele Dagblad en Investments & Pensions Europe (IPE) “ de uitgever van IPNederland “ hebben donderdag een joint venture opgericht om gezamenlijk de pensioenmarkt te bedienen. Met de oprichting van FD-IPNederland ontstaat een sterke vakpersorganisatie die optimaal kan voorzien in de behoefte van de pensioenprofessional aan onafhankelijk en betrouwbaar nieuws, achtergrond en analyse.
Reageer

De nieuwe generatie communiceert via WhatsApp

3 april 2014, 11:31  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
De privémail is hard op weg om uit te sterven door de opkomst van instant messaging-apps zoals WhatsApp. Jongeren whatsappen inmiddels al vaker dan ze een e-mail versturen: 77 procent verstuurt elke dag berichten via WhatsApp aan vrienden, terwijl slechts 44 procent dagelijks mails verstuurt. Bij veertigplussers liggen de verhoudingen exact andersom (67 procent e-mail versus 42 procent WhatsApp). Dat blijkt uit onderzoek van YoungCapital (bekend van StudentenWerk), dat deze week werd gepubliceerd in de New Generation Recruitment Guide.
Reageer

Kleding.nl wint kort geding om handelsnaam

3 april 2014, 11:30  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
De rechtbank in Amsterdam heeft Kleding.nl in het gelijk gesteld bij het door haar aangespannen kort geding tegen Cyrus I B.V. De rechtbank oordeelde dat Kleding.com inderdaad inbreuk maakt op de oudere handelsnaam van Kleding.nl en dat Cyrus I B.V. het gebruik van haar handelsnaam onmiddellijk moet staken en gestaakt moet houden, op laste van een dwangsom.
Reageer

Fusie tussen internetbrokers Today's en Lynx afgekeurd door DNB

21 maart 2014, 09:05  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
De fusie tussen internetbrokers Today's Brokers en Lynx gaat definitief niet door. De Nederlandsche Bank heeft Lynx geen toestemming voor de fusie gegeven. In augustus 2013 werd bekend dat de twee brokers wilden fuseren. De deal was rond onder het regulair voorbehoud van goedkeuring door DNB.
Reageer

Sitescore ontwikkelt platform voor Lage Landen

19 maart 2014, 09:11  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
Sitecore maakt officieel bekend dat zij voor De Lage Landen de volgende stap op het gebied van digitalisering gaat realiseren. De Lage Landen (DLL) is met ruim 5000 werknemers actief in 36 verschillende landen en is marktleider als partner voor financiële oplossingen zoals vendor finance, car leasing, commercial finance, consumer finance en factoring. De Lage Landen is een volle dochter van de Rabobank Groep.
Reageer
 

Twitter

Nieuwsbrief

nieuwe afbeelding


Bannertarieven