Online samenwerken met klanten is de toekomst binnen financiële branche

21 augustus 2014, 15:40  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
Online samenwerken met klanten is de toekomst. Althans, als het aan de professionals binnen de financiële branche ligt. Dit blijkt uit onderzoek van Hyarchis, aanbieder van Enterprise Content Management en online collaboration oplossingen. Bijna 90 procent van de respondenten is het eens met deze stelling. Slechts 7 procent is het oneens en 5 procent heeft geen mening. Het onderzoek is uitgevoerd in samenwerking met Markteffect, waarin 500 professionals uit de bankenwereld en de verzekerings-, hypotheken- en pensioenbranche zijn ondervraagd. Online samenwerken met klanten is een belangrijke ontwikkeling, aangezien financiële instellingen steeds meer te maken krijgen met de self-directed customer. Deze klant is niet tevreden met de traditionele one-size-fits-all benadering en wil zelf bepalen hoe en wanneer hij geholpen wordt.
Reageer

24Festival delivered by BrandDeli

19 augustus 2014, 14:42  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
De 24 uur van de Reclame heeft met 24Festival niet alleen een nieuwe naam gekregen maar kondigt vandaag ook met trots haar nieuwe hoofdsponsor BrandDeli aan.
Reageer

IKEA zoekt nieuwe interieurontwerper via Pinterest

19 augustus 2014, 09:42  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
Altijd al een kamer in een IKEA winkel willen ontwerpen? IKEA roept Nederlanders op om hun ideale slaap- en badkamer te creëren op Pinterest. Het meest inspirerende bord wordt tot leven gebracht in de showroom van IKEA Amsterdam. Het woonwarenhuis heeft op Pinterest een groot bord gecreëerd met producten voor de slaap- en badkamer uit de nieuwe catalogus. Fans kunnen zich uitleven als een echte stylist door deze pins te repinnen en zo een eigen bord creëren met hun ideale slaap- en badkamer. Het winnende bord is straks als kamer te bewonderen bij IKEA Amsterdam. De Pinterest actie loopt tot en met 12 september.
Reageer

Zuid-Hollanders dromen van Ferrari’s

19 augustus 2014, 09:41  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
Dit blijkt uit een data-analyse van het kijk- en zoekgedrag binnen Marktplaats Auto’s sinds het begin van dit jaar. Waar de Lamborghini bovenaan de landelijke droomlijst prijkt, zijn er op regionaal niveau opvallende verschillen. Zo zouden de Drentenaren en Flevolanders het liefst een Buick in hun bezit hebben, dromen Noord-Hollanders van Hummers en staat de Ferrari in de zuidelijke provincies op de eerste plek. Wit is als populaire autokleur op zijn retour: in tegenstelling tot twee jaar geleden is de droomauto zwart.
Reageer

Nederlanders werken vaker door tijdens vakantie

12 augustus 2014, 13:55  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
Nederlanders maken tijdens hun vakantie steeds meer gebruik van het internet. Acht van de tien maakt dankbaar gebruik van internetmogelijkheden op bijvoorbeeld de camping. Daarnaast werken we ook steeds vaker tijdens onze vakantie. Dit blijkt uit onderzoek onder 1.011 Nederlandse consumenten door onderzoeksbureau Multiscope.
Reageer

Sony benoemt Maarten Kroese tot Sales Directeur Nederland

12 augustus 2014, 13:53  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
Sony, wereldwijd fabrikant van audio, video, game, communicatie- en informatietechnologieproducten, kondigt aan dat Maarten Kroese is benoemd tot Sales Directeur Nederland bij Sony Benelux. Hij volgt Rik Willemse op die na 4 jaar zijn carrière binnen Sony voortzet als Country Head Nordics.
Reageer

Rocket Fuel neemt [x+1] over

12 augustus 2014, 13:52  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
Rocket Fuel (NASDAQ: FUEL), een media-inkoopplatform voor geautomatiseerd online adverteren, en [x+1], aanbieder van programmatic marketing en data management oplossingen, hebben een definitieve overeenkomst bereikt waarbij Rocket Fuel [x+1] overneemt met een bedrijfswaarde van circa $230 miljoen.
Reageer

Digitaal omroepplatform Spreekbuis.nl vanaf september live

11 augustus 2014, 10:53  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
Het vakblad voor omroepprofessionals heeft ongeveer 70 jaar bestaan, maar werd opgeheven in 2013 door bezuinigingen bij de NPO. Het had een wekelijkse oplage van 12.000 exemplaren.
Reageer

Online platform De Correspondent begint uitgeverij

5 augustus 2014, 14:29  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
Op 15 september verschijnt Gratis geld voor iedereen, het nieuwe boek van Rutger Bregman. Het is het eerste boek dat door De Correspondent zelf wordt uitgegeven. Niet alleen zal de digitale prijs fors lager liggen dan gebruikelijk (7 euro); iedere lezer mag digitale exemplaren uitlenen aan vrienden. Bovendien krijgt de auteur vijftig procent meer betaald dan gebruikelijk.
Reageer

Digitale kiosk Myjour breidt uit met De Telegraaf

5 augustus 2014, 14:25  |  Algemeen  |  Steven Pieneman
Per 1 augustus zijn de interessante artikelen uit het grootste Nederlandse dagblad De Telegraaf ook los verkrijgbaar via Myjour.com. Het online platform voor de verkoop van losse tijdschrift- en krantenartikelen breidt hiermee het aanbod verder uit. Artikelen uit Vrouw, Autovisie en Privé zullen snel volgen. Tevens heeft Hearst Magazines onlangs artikelen uit al haar magazines zoals Quote, Elle, Cosmopolitan en Esquire toegevoegd. Weekbladpers Media publiceert artikelen van Psychologie Magazine in Myjour en laat de redactie van Runner's World speciale 'long reads' samenstellen voor de online lezer.
Reageer
 

Twitter

Nieuwsbrief

nieuwe afbeelding


Bannertarieven